×

×

verhoeven de ruijter,
ideeën voor stad en land

Vacature!

Landschapsarchitect / stedenbouwkundige

Wij zoeken -per direct- een getalenteerd landschapsarchitect met affiniteit voor stedenbouw of een stedenbouwkundige met affiniteit voor landschap. Je werkt in interdisciplinaire teams aan complexe ontwerpopgaven op diverse schaalniveau’s in stedelijk en landelijk gebied. Je hebt een innerlijke motivatie te werken aan thema’s als klimaatadaptatie, biodiversiteit en sociale inclusiviteit. Je bent bedreven in het doen van gedegen onderzoek, het bedenken van ruimtelijke concepten, het helder in beeld brengen van analyses en het ontwerpen van verkavelings- en inrichtingsplannen. Je vindt het leuk om in gesprek te gaan met de (toekomstige) gebruikers van een gebied.

We vinden het belangrijk dat je:

-    0-5 jaar werkervaring hebt.
- in bezit bent van een HBO/WO-diploma landschapsarchitectuur of  stedenbouwkunde.
-  een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en pro-actief te werk gaat.
-  sterke visuele verbeeldingskracht hebt.
- de basis programmatuur goed beheerst (sketchup, photoshop, illustrator, indesign, autocad).
- goed een Nederlandse tekst kunt schrijven.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur ons dan je motivatiebrief en portfolio vóór 28 februari 2020 naar info@verhoevenderuijter.nl. Bij vragen, bel Teske de Ruijter: 06-24676373.


ir. Teske de Ruijter

stedenbouwkundige bnt

Als stedenbouwkundige heeft Teske de Ruijter jarenlange ervaring op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Haar fascinatie voor omgevingspsychologie - hoe ervaart een mens de ruimte - koppelt ze met haar kracht van het leggen van de technische puzzel. Teske zorgt dat ze de benodigde specialistische kennis ophaalt en is bijzonder goed om deze kennis te vertalen naar een ruimtelijk aantrekkelijk plan. 
Samen met o.a. de civiel specialist, planeconoom,  verkeerskundige, beheerder en planoloog zorgt Teske dat plannen niet alleen mooi, maar ook realistisch zijn én blijven. Van initiatieffase tot aan uitvoering.

teske@verhoevenderuijter.nl
06 246 763 73
teske op linkedin

ir. marianne verhoeven

landschapsarchitect bnt

Marianne is een slagvaardige en betrokken landschapsarchitect met ruime ervaring. Haar enorme kracht ligt in de analyse; het snel kunnen doorgronden van de situatie en het zien van de samenhang der dingen.
Gebruikers staan bij haar altijd centraal in het ontwerpproces. Met een scherpe analyse van de karakteristiek van de plek én het gebruik stelt ze goed onderbouwde ontwerpen op. Ze is in staat kennis van verschillende disciplines te verbinden en te integreren tot een logisch ruimtelijk resultaat, dat zich vertaalt in betekenisvolle woon-, werk- en recreatieve landschappen.

marianne@verhoevenderuijter.nl
06 288 229 75
marianne op linkedin

José Vorstermans

Landschapsarchitect

José Vorstermans is een zeer ervaren landschapsarchitect. Met haar vakkennis en verbeeldingsvermogen ontwerpt ze landschappelijke, stedenbouwkundige en inrichtingsplannen op uiteenlopende schaalniveaus. Water bewust ontwerpen en biodiversiteit zijn thema's die José in haar plannen meeneemt. 

jose@verhoevenderuijter.nl
040-2939590

josé op linkedin

Maud Lansu

Junior Stedenbouwkundig Ontwerper

Maud studeerde in 2016 bij ons bureau af. Door het inzetten van de "placemakingsmethode" heeft Maud in korte tijd een compleet en samenhangend beeld geschetst van het bedrijventerrein Flight Forum in zowel ruimtelijke als sociale zin. Haar scherpe analyses in combinatie met observaties en gebruikersinterviews legden de urgenties van het bedrijventerrein helder bloot. Haar onderzoek betekende een start voor het gehele sociaal, ruimtelijk en economische transitieproces waarin Flight Forum zich nu bevindt.
Maud is gedreven, heeft een scherpe blik, is slagvaardig en zet zich met enthousiasme in voor de projecten.

maud@verhoevenderuijter.nl
040 29 39 590
maud op linkedin

Annemiek Lasterie

Landschapsontwerper 

Annemiek is onze vaste samenwerkingspartner en gespecialiseerd in het ontwerpen van de buitenruimte. De kwaliteit van de plek verenigt zij met de wensen van (toekomstige) gebruikers. Ze heeft oog voor detail en bedenkt esthetische, duurzame en haalbare oplossingen. Thema’s als biodiversiteit en natuur- en waterbewust ontwerpen komen terug in haar projecten.
Annemiek zoekt de vraag achter de vraag en geeft op een pragmatische wijze een oplossingsgerichte invulling aan de ontwerpvraag.

annemiek@verhoevenderuijter.nl
040-2939590
annemiek op linkedin

Teun van Boekel

junior landschapsontwerper

Teun werkt als junior landschapsontwerper aan onze openbare ruimte projecten. Als plannen zich nog in de beginfase bevinden helpt Teun, met zijn grafische verbeeldingskracht, mensen te enthousiasmeren. Bij plannen die van schetsontwerp naar definitief ontwerp en uitvoering gaan werkt Teun de openbare ruimte technisch uit in Autocad.
Teun is een betrokken landschapsontwerper met ook voor detail.

teun@verhoevenderuijter.nl
040-2939590
teun op linkedin